Aktuella kurser

Injektionsutbildning Basic Fillers & Botox

FULLT!

Kursen hålls måndagen 27 januari 2020 kl 09:00 - 16:30

Injektionsutbildning Basic är en heltäckande grundkurs i injektionsteknik med både teoretiska och praktiska moment. Kursen leds av legitimerad läkare Rebecka Gardell som har lång erfarenhet av arbete med estetiska injektioner. 

Under denna endagsutbildning kommer vi att gå igenom grunderna inom injektionsteknik och hur man arbetar med både botox och fillers. Vi går igenom hur man ska genomför en bra konsultation, ansiktsanatomi, hur man förbereder materialet, hygienrutiner, olika injektionstekniker men också hur man hanterar olika typer av komplikationer. Kursen har en teoretisk del på förmiddagen och en praktisk del på eftermiddagen där alla kursdeltagarna får öva praktiskt på modeller. Vi ser till att du får en vana att använda journal och fotografering i din verksamhet. Material för dina injektionsövningar ingår i priset.

KRAV: Legitimerad sjukvårdspersonal

PRIS: 14 000 kr (ex moms) inkl material. Delbetalning av kursavgiften är möjlig via Klarna.

Efter avslutad kurs finns möjlighet till olika ”kom igång-paket” där man som sjuksköterska kan få hjälp bland annat med klinikansvarig. Certifikat erhålles efter genomförd kurs. 


Injektionsutbildning Tear Trough

FULLT! 

Kursen hålls måndagen 10 februari 2010 kl 10:00 - 15:00

Injektionsutbildning Tear Trough är en specialkurs för legitimerade behandlare inom estetisk medicin. 

Under denna endagsutbildning kommer vi att gå igenom teorin bakom behandling av tear trough-området, dvs behandling med filler under ögonen. Vi går igenom forskningsläget, olika typer av patienter och val av goda kandidater för denna behandling, injektionsteknik, val av material, mängd samt annan praktisk info. 

Kursen har en teoretisk del på förmiddagen och en praktisk del på eftermiddagen där alla kursdeltagare får öva praktiskt på modeller under handledning av leg. läkare Rebecka Gardell. 

Under kursen förväntas du ta med dig minst 1 modell eller arbeta på en kollega. Material för dina injektionsövningar ingår i priset. 

KRAV: Legitimerad sjukvårdspersonal som arbetar med estetiska injektioner och har god vana av injektioner och komplikationshantering. 

PRIS: 10 000 kr (ex moms) inkl material. 

Utbildare är Rebecka Gardell och är legitimerad läkare med mångårig erfarenhet av injektioner. Certifikat erhålles efter genomförd kurs.


Utbildning i behandling med tunnare (icke hullingförsedda) PDO-trådar för leg. sjukvårdspersonal 

Kursen hålls måndagen den 2 mars 2020 kl 10:00 - 15:00

Kursen är en heldagskurs och är öppen för leg. sjukvårdspersonal. Under kursen går vi först igenom teoretisk bakgrund till behandling med PDO-trådar, inklusive vetenskaplig bakgrund, tekniker samt komplikationshantering.  Därefter är det praktiska övningar med modeller.

Under kursen förväntas du ta med dig minst 1 modell eller arbeta på en kollega. Material för dina injektionsövningar ingår i priset. 

KRAV:  Legitimerad sjukvårdspersonal som arbetar med estetiska injektioner och har god vana av injektioner och komplikationshantering.

PRIS: 10 000 kr (ex moms) inkl material. 

Utbildare är Rebecka Gardell och är legitimerad läkare med mångårig erfarenhet av injektioner och behandling med

 PDO-trådar. Certifikat erhålles efter genomförd kurs. 


Du anmäler dig till kurserna genom att maila till info@beautybyprofessionals.se eller rebecka.gardell@gmail.com

Samtliga kurser hålls på Högbergsgatan 30A nära Slussen i Stockholm

Vid frågor om kurserna är ni välkomna att maila oss.


Vill du få information kring våra tjänster

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev