Allmänna villkor

Alla priser är för näringsidkare och exklusive svensk moms på 25% som tillkommer i utcheckningen för kunder i Sverige. Kunder i EU måste fylla i giltigt VAT nummer, om VAT numret är ogiltigt kommer vi annullera din order alternativt debitera svensk moms i efterskott. För kunder i Norge skall dessa uppge ett personnummer alternativt norsk organisationsnummer, norska tullen debiterar norsk moms och eventuell tull avgift.

Returkostnad vid ej uthämtat paktet, Skulle köparen ej hämta ut paket eller ej vara på plats på leveransadressen på vardagar 9:00-17.00 äger Beauty by Professionals rätt att debitera extra fraktkostnader i efterskott, detta gäller även beställda varor gått i retur till Beauty by Professionals.

Köpvillkor/Försäljningsvillor för PDO-trådar av märket BS Medical
Du ska försäkra att du är leg. läkare, leg. tandläkare eller leg. sjuksköterska och innehar giltig svensk legitimation utfärdad av socialstyrelsen. Det gör du i kassan innan du lägger en order. Kunder i utlandet försäkrar att de har legitimation utfärdad av myndigheter i det landet.

Tvister: Eventuella tvister avseende dessa leverans och köpvillkor skall avgöras i Svensk domstol i Stockholms län, svensk rätt skall gälla.